Du er landet på Snapseglas.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl snapseglas. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl snapseglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru snapseglas 4 cl. – 4 stk.

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Grand Cru snapseglas 4 cl. – 4 stk. som vi har fundet til 179,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Rosendahl Grand Cru snapseglas 4 cl. – 4 stk.
Snapseglassene har en god tyngde og en passende størrelse, der både gør dem velegnede til en servering af kold snaps og til små shots af frugt.
Grand Cru seriens enkle design danner en god base i køkkenet genn…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Rosendahl Snapseglas på listen er Rosendahl Grand Cru snapseglas 4 cl. – 4 stk. fra Erling Christensen Møbler med en pris på 179.00. Billigste udvalgte Snapseglas er Rosendahl Grand Cru snapseglas 4 cl. – 4 stk. som du kan købe for 179.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rosendahl Snapseglas data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Rosendahl Snapseglas tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Snapseglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Snapseglas blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Snapseglas: