Snapseglas.dk: Find blandt 216 Produkter | 3 Kategorier | 14 Brands | 32 Forhandlere

Bedste Georg Jensen Snapseglas: Se top 3

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Snapseglas.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen snapseglas. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Georg Jensen snapseglas

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Georg Jensen snapseglas | ✅ Snapseglas-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Georg Jensen snapseglas

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Georg Jensen snapseglas som du kan finde lige nu.

  1: Georg Jensen Bernadotte snapseglas 4cl, 6 stk

  Georg Jensen Bernadotte snapseglas 4cl, 6 stk

  Priser og varianter

  • 6 stk. 4cl snapseglas
  • Bløde, ribbede linjer
  • Lavet af funklende krystalglas
  • Perfekte til snaps eller likør
  • Elegant og tidløst design

  Hvorfor vælge Georg Jensen Bernadotte snapseglas 4cl, 6 stk?

  Georg Jensen Bernadotte snapseglas 4cl, 6 stk er en smuk og elegant tilføjelse til enhver samling af glasvarer. Designet af Sigvard Bernadotte er kendt for dets bløde, ribbede linjer, der giver et ikonisk og tidløst udtryk. Glassene er lavet af funklende krystalglas af høj kvalitet og er perfekte til snaps eller likør.

  Dette produkt indeholder 6 snapseglas på 4 cl hver, hvilket gør det ideelt til små selskaber eller festlige lejligheder. Glassene er lette at rengøre og vedligeholde, og det anbefales at vaske dem i hånden for at bevare deres skønhed og kvalitet.

  Georg Jensen Bernadotte snapseglas 4cl, 6 stk er en smuk og funktionel tilføjelse til alle hjem, der ønsker at tilføje en elegant og tidløs stil til deres hjemmebar eller glasvarer samling. Det er et produkt af høj kvalitet, der vil give glæde i mange år fremover.

  Disse stilrene likørglas er perfekte til enhver festlig anledning. Du kan eksempelvis servere en god lille Bailey eller en lækker rabarber/ingefær snaps i snapseglasset. Du kan også vælge at imponere dine brunch gæster med et lækkert ingefærshot. Uanset hvad du serverer, vil din drik fremstå ikonisk og indbydende for dine gæster i de smukke glas fra Georg Jensen. De klassiske og velkendte rifler langs cocktailglassets sider kendetegner designeren bag Bernadotte-serien - nemlig Sigvard Bernadotte. I serien er der fokus på rene linjer og funktionalitet. Du kan finde meget mere fra Georg Jensen og Bernadotte-serien hos Kop & Kande, hvor vi desuden også har et bredt udvalg af andre smukke drink- og cocktailglas. Festen starter her!

  2: Georg Jensen Sky shotglas 2 stk.

  Hvorfor vælge Georg Jensen Sky shotglas 2 stk.?

  Unikke shotglas fra Georg Jensen, der er fremstillet af rustfrit stål. Shotglassene er en del af Sky-serien, som er designet af Aurélien Barbry. Den skulpturelle og organiske kollektion består af tilbehør til baren, såsom proptrækkere, shakers, isspande

  3: Georg Jensen Sky likør- eller snapseglas 6 cl, 6 stk.

  Hvorfor vælge Georg Jensen Sky likør- eller snapseglas 6 cl, 6 stk.?

  Sæt med seks glas til likør eller snaps i Sky-kollektionen fra Georg Jensen. Sky-kollektionen er kendetegnet ved sit runde og bølgende formsprog, og glassene bliver en elegant tilføjelse til ethvert bord. Perfekt, når du gerne vil dække et bord med stil o

  Andre mærker af snapseglas

  På vores liste her har vi samlet de Georg Jensen bedste snapseglas på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige snapseglas til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top