Du er landet på Snapseglas.dk, det helt rigtige sted at finde Riedel snapseglas. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Riedel snapseglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Riedel Sommelier Grappa Snapseglas 11 cl

Sidste produkt på vores liste er Riedel Sommelier Grappa Snapseglas 11 cl som vi har fundet til 979,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Søger du nogle snapseglas i et stilrent design, så er disse fra glasserien ‘Sommelier’ fra Riedel et godt bud.
Glassene har en lille fordampningsoverflade, som kan give en overraskende smag af blomsteraromaer.
Glasserien er den første i verden, som sorter…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Riedel Snapseglas på listen er Riedel Sommelier Grappa Snapseglas 11 cl fra KitchenOne.dk med en pris på 979.00. Billigste udvalgte Snapseglas er Riedel Sommelier Grappa Snapseglas 11 cl som du kan købe for 979.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Riedel Snapseglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Riedel Snapseglas tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Snapseglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Snapseglas blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Snapseglas: